Personlig bilde

Serverbytte kl. 12:00 24.02.2015 (Drift)

av Øyvind F. ⌂ @, Bergen, tirsdag 24. februar 2015, kl. 09:31 (1422 dager siden)

svartkrutt.net skal få ny og kraftigere motor, og som en konsekvens av dette må alt innhold flyttes over til en ny server. Teknisk sett betyr det at alt innhold skal flyttes over fra den gamle serveren til den nye. Flyttingen er allerede gjort, men domenet svartkrutt.net må deretter pekes om til å vise filene på den nye serveren.

Merk at selv om endringen skjer kl. 12 i dag, så vil det uansett gå ca. 24 timer før endringen er synlig over alt på internett. Det skyldes tekniske forhold relatert til hvordan internett fungerer og er dessverre ikke noe å gjøre med.

I mellomtiden vil det ikke være mulig å handle i butikken, bruke forumet eller legge inn nye annonser på markedet på den gamle serveren. Havner du på den nye serveren vil alt fungere som før.

I denne 24-timersperioden vil man kunne oppleve å komme til ny eller gammel server på forskjellige tidspunkt og med forskjellige internettleverandører. Det vil også kunne være forskjell på hvor man havner dersom man skriver inn domenenavnet med og uten www. Om en dags tid skal alt fungere som normalt.

--
Øyvind F. - forum admin
Bøker jeg har skrevet.


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum