Personlig bilde

Fett foran kulene,eller filtpropper med fett? (Håndvåpen)

av jrr50 ⌂ @, Tysnes, torsdag 18. juni 2015, kl. 19:15 (1277 dager siden)
redigert av jrr50, torsdag 18. juni 2015, kl. 19:25

Har slitt litt med presisjon og samlinger,med min Remington NMA orginal med kortet løp,noe har vert bedre enn andre,men det har liksom kommet seg jo mer man skjøt.
De første skuddene hadde tendens og bli spredd utover skiva,mens på slutten har det bedret seg,forstår nå at dette må ha vert Pga varme og at fettet jeg har brukt foran kulene har vert stivere og hardere til og begynne med enn etter litt skyting.
Har til tider lurt på om jeg hadde gjort det verre nn det var da jeg fjernet den fremste tredjedel av løpet som hadde en løps skade.

Idag fikk jeg de filtproppene med hardt kule fett,så jeg slapp og ha pappshilling mellom for og ikke få fett i kruttet som jeg måtte med de andre.
Var ute og skjøt 20 skudd,på 25 m og idag kuttet jeg ut fettet foran kulene,siden fettet filtpropp mellom kule og krutt skal etter reglene for stevner også,være nok.
Og for en forskjell ,dette var som natt og dag.,første tønna gikk riktig nok litt høyt,siden den gikk høyere en tidligere med disse.men resten ,minus et par slengere var bedre enn jeg har prestert noen gang med revolver.
Lader med 25 grain 3f,.462" kule (har tatt utav litt i ei 457 Lee kuletang),så den gir meg .462-463" kuler nå.[image].
Her er et bilde av ei tidligere skive med 457" kuler og fett foran kulene(men har prøvd med 462" og med fett foran og det var mye likt.
Nå er dette duell skive men den har samme størrelse som ISSF Skiva omtrent.

[image]
Her er dagens skive ,nå er bildet litt feil vei ,skulle vert vridd 90grader men det fikk jeg ikke til,
men den første halvdel av serien ligger høyt ,men rett på sideveis. Så etter en 7-8-9 skudd,så jeg samlinga var god,og jeg holdt litt lavere,på ca 7/8 litt lavt i svarten,og da gikk resten tåleg bra synes jeg,et par slengere til høyre er det,men det er bare skytter feil.

Så ingen tvil i min sjel om at kulefett foran kulene kutter jeg ut ,permanent.
Jeg satser på filtproppene fra nettbutikken,og kommer til og bruke dem konsekvent,de med hardt fett var de rette for meg ser det ut for.

--
Med beste hilsen JRR50.

Besøk gjerne min hjemmeside: www.jrr-50.com

(NB,ny hjemmeside under laging,så det er nesten bare side oppsettet nå ,men bilder og slikt er underveis)


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum