Personlig bilde

Rogers & Spencer, en drøm blir virkelighet (Håndvåpen)

av jæger justnæs @, Kristiansand, torsdag 28. juli 2016, kl. 07:18 (873 dager siden) @ jrr50

Seint i går kveld ble det en tur på banen, rasket med meg litt av hvert og rigga opp i et overhendig regnvær. Godt å stå under tak. Ganske mørkt, måtte bruke blitz så bildet av vidunderet er ikke det beste.
[image]

Tenkte som så at det kanskje var lurt å starte med ladninga som 1860 Armyen liker, hadde en del ladninger klar så da var det bare å sette i gang.
Satte opp en bukk på 17 meter siden jeg skulle skyte konkurransen og tenkte som så at det er ikke noe vist å begynne på for langt hold ifall dette får alle veier. Først to pusseskudd, skutt med ei vinglete hånd. Tross nytt forhøyet forsikte traff jeg ganske høyt, de to høyeste treffene. Så holdt jeg med to hender og trodde nesten ikke det jeg så. Fire skudd i et stort hull :-)
[image]

Prøvde så en serie med økt ladning for å se om det kunne hjelpe på høyda. Det ble en god del spredning mot de første skuddene. Denne serien er markert med sorte/hvite lapper. Skjøt så to serier til med to henter og underarmer støttet på benk. Colt-ladninga og tenker at det er et godt utgangspunkt for videre forskning. Høydespredninga kommer nok mest av dårlige lysforhold...og som alltid - skytterfeil ;-)
24 skudd (18 pluss de lappede 6):
[image]

--
Best når det smeller!


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum