Winge og svartkruttimport 2

Started by reldor, 31. October 2005 kl. 18:06:32

Previous topic - Next topic

reldor

Svartkrutt har ankommet Norge:-D :-D :-D :-D
Winge får krutt i butikken i morgen (tirsdag)

Richard
Religion er menneskets seier over fornuften.

Øyvind F.

Gode nyheter! Nå får vi håpe tilgangen blir stabil. Til de som handler krutt i bergensområdet så er det kanskje av interesse av at jeg tidligere i dag snakket med Våpen Søilen. De var villige til å bestille krutt fra Winge. Jeg bestilte noen kagger til meg selv, og de skulle i tillegg ta inn litt ekstra. Når det kom inn vet jeg ikke, men det burde være på plass i løpet av noen uker. Jeg skal gi beskjed her på forumet når Bergen igjen har svartkrutt på plass.
Øyvind F. - forum admin
Ta også en kikk på kammerlader.no.

jæger justnæs

Her i Kristiansandsdistriktet har jeg vært i kontakt med Kristiansand Børsemakerverksted, de gir tilbakemelding i morgen om ting vil gå i boks. Jeg vil stå på for at vi skal slippe å reise til Moss i tide og utide. Den som er tålmodig får... liggesår:sleeping:Og krutt, om vi er heldige...
Best når det smeller!

Øyvind F.

Dårlige nyheter: Vi som ikke bor i nærheten av Moss og kan hente krutt selv får ikke krutt. Ingen transportselskaper ønsker å sende svartkrutt, og dersom det skal sendes så må det sendes alene i spesialtransport, noe som vil koste minimum 10 000 kr. For meg blir det en litt dyr kilopris.

Da ser det ut til at nok en sesong går i dass :sur:
Øyvind F. - forum admin
Ta også en kikk på kammerlader.no.