Forumkonkurranse i 2022

Started by Øyvind F., 08. December 2021 kl. 11:05:56

Previous topic - Next topic

Vil du delta på forumkonkurransen i 2022?

Ja
16 (76.2%)
Nei
2 (9.5%)
Vet ikke
3 (14.3%)

Total Members Voted: 21

Voting closed: 22. December 2021 kl. 11:05:56

Øyvind F.

Forumkonkurransen tok en pause i 2021 pga. få deltakere. Nå lurer jeg på om det er stemning for en ny runde med forumkonkurranse i 2022. Blir du med?

For eventuelle nye medlemmer, så går forumkonkurransen ut på det det blir lagt ut en A4-skive i pdf-format den første dagen i hver måned. Med skiven følger det en skyteoppgave. Vi har tidligere hatt to klasser: Revolver/pistol og langvåpen. Deltakerne skriver skiven ut, skyter og legger ut bilde av resultatet på forumet. Du trenger ikke delta hver måned.

Det skytes kun om heder og ære.
Øyvind F. - forum admin
Ta også en kikk på kammerlader.no.

laffa

Så absolutt. Grunnen til min lave deltakelse var at bana var stengt på dagtid pga coronatiltak . Politiet leier og trener der hver dag. Slik situasjonen er nå vil bana fortsatt være mye opptatt, men det hadde vært artig å ha muligheten til å delta. Håper du drar det i gang igjen

  laffa

MagnarA

Det burde vere gjennomførbart. Klubben min har treningar på 25m bane kvar torsdag .

bjorn

Savner konken,kjøpte en Winchester, før at kunne delta me den og. Håper på stor deltakelse, fantastisk go trening som gir mening.

Kammerherren

Jeg har vært ekstremt fraværende en god stund nå. Det blir lite tid til lek med gamle børser for tiden, ungene tar all tid. Om jeg ser en åpning for litt skyting skal jeg printe ut å delta.
Kammerherren

Øyvind F.

Det var ikke overveldende mange interesserte, så forumkonkurransen utgår også i 2022.
Øyvind F. - forum admin
Ta også en kikk på kammerlader.no.