18. January 2022 kl. 20:57:38
forum.svartkrutt.net

Author Topic: Bildeopplasting og Photobucket  (Read 1769 times)

28. August 2017 kl. 6:38:37
Read 1769 times

Øyvind F.

Administrator
Når dere legger inn innlegg med bilder, så er det lurt å laste bildene opp til forumets egen server. Mange har tidligere lastet bilder opp til Photobucket og lenket fra Photobucket til forumet. For en tid tilbake bestemte Photobucket seg for å ta betalt for å vise bildene på andre sider, og det har ført til at millioner av forumtråder rundt om på nettet nå er ødelagt. I stedet for bilder vises nå denne meldingen:Dette har dessverre også skjedd på svartkrutt.net, og mange fine tråder er nå mer eller mindre ødelagt. Med mindre brukeren betaler $400 (ca. 3150 kroner), så kommer ikke bildene tilbake.

Her på svartkrutt.net er bildeopplastingen gratis og slik kommer til å bli i fremtiden også. Ikke stol på andre – bruk «Last opp»-knappen!
Øyvind F. - forum admin
Ta også en kikk på kammerlader.no.

28. August 2017 kl. 13:12:08
Reply #1

jæger justnæs


Auauau, har lagt merke til den ruta rundtomkring på nettet.
Selv bruker jeg forumopplasting såfremt det ikke er veldig knotete. Har brukt noe via Dropbox sin public foler - men så bestemte de seg også for å gjøre endringer for en stund siden. Forbanka klabbetasser av noen tjenesteleverandører - er det lov å si?
svartkrutt.net sitt forum er ganske bra på opplasting rett fra enhet - med unntak av at bildelenken blir blå og kan forsvinne om jeg ikke venstreklikker i tekstfeltet før jeg skriver videre eller laster opp nytt bilde. Jeg mistenker at det er en av årsakene til at enkelte sliter med å laste opp mer enn ett bilde.
Best når det smeller!