forum.svartkrutt.net

Svartkruttvåpen og skyting => Kammerlader => Topic started by: Kenny on 16. February 2004 kl. 10:54:21

Title: Marinekammerlader med randtent sluttstykke
Post by: Kenny on 16. February 2004 kl. 10:54:21
Hei Runar hvis du leser dette kan du gjenta det du sa om skyting med Landmark marinekammerlader og randtent sluttstykke? Jeg skulle redigere litt i postenene mine men klarte å slette begge. Det kan gå litt over styr når jeg slår meg løs på datamaskinen.
:data:
Title: Marinekammerlader med randtent sluttstykke
Post by: runastav on 16. February 2004 kl. 13:18:43
Hei.
Javel ja sånn kan det gå. Jog saken er den at det går ann og dreie hylser til randtennte grovkalibra børser.Hylsa må borrest for feks, 6mm startspistolskudd i randen selfølgelig og når du ska skyta så sentrere hylsa slik at knallskuddet blir trefft av tennstiften. Ein danske i svartkruttgruppen vår har slike hylser i et eller anna danskt snideropplegg og det virka.Øyvind du har vel E Mail adresse te dansken? så han kan eventuellt sei kor han fekk sine ifrå.:-) Håpa dette var til litt hjelp.
mvh.Runar.
If it work,dont fix it.:-D
Title: Marinekammerlader med randtent sluttstykke
Post by: Øyvind F. on 16. February 2004 kl. 20:37:44
> Øyvind du har vel E Mail adresse te dansken? så
> han kan eventuellt sei kor han fekk sine ifrå.

Ja, jeg har sendt en e-post til Kenny med e-postadressen til Morten. Nå har jeg forresten fikset det slik at brukere ikke kan slette innlegg selv, bare redigere, så slipper vi at gode innlegg forsvinner ved uhell.:knegge:

Kenny, du hadde en post om en brukket ladestokk også som er forsvunnet. Du kan gå på en hobbybutikk og kjøpe deg rundstokk av korrekt diameter. De selges ofte i lengder på rundt en meter og koster 8-10 kroner. Bare monter de gamle tuppene på rundstokken så har du en ny ladestokk rimelig kjapt.
Title: Marinekammerlader med randtent sluttstykke
Post by: Kenny on 21. March 2004 kl. 11:10:29
Nå er ladestokk fikset. Takker for tipset. Ingen kan se at det er en erstattet stokk!! :-)
Title: Marinekammerlader med randtent sluttstykke
Post by: olav on 08. April 2004 kl. 7:39:32
Hei, hvilken marinekammerlader er det snakk om? Hvis det er 18 lødig har jeg noen patroner 17,3 som kan lades om igjen, de bruker en 22 long rifle hylse uten kule til tennsats, ellers vanlig kule og krutt. De er vel dyre, og jeg kan muligens skaffe flere, har også for samme i 12mm RF.
Olav
Title: Marinekammerlader med randtent sluttstykke
Post by: Øyvind F. on 12. August 2007 kl. 20:02:43
Dette er en av forumets eldste tråder, men dette bildet passer godt inn her. Nedenfor ser dere en av patronene som Olav nevnte i innlegget ovenfor. Den har en .22 salongpatron som tennsats; bare det indikerer litt av størrelsen. :)

(https://forum.svartkrutt.net/images/uploaded/image585.jpg)