Personlig bilde

Prosjekt stifttenningshagle (Hagle)

av jæger justnæs @, Kristiansand, mandag 17. desember 2012, kl. 07:44 (2721 dager siden) @ runastav

Moro at det er flere enn meg som har glede av denne belgieren :-)
Pinfirevåpen generelt har nok ofte vært sett på som leamikk, noe man ikke vil ha i samlinger og denslags men det er jo vitterlig et ledd i utviklingen.
Hadde aldri selv trodd at et våpen av denne type skulle gi en snekker sånn tenning, mulig det har noe med stiftene å gjøre :-D

Du skal ikke kimse av evnen til å kløyve ved, malle. Kommer laaangt foran restaurering og hardangersøm på lista over viktig ballast i livet. Som nevnt er jeg bedre til å fortelle eller forklare når jeg kan vise med bilder eller streke opp med blyant.
Trivelig å høre at du liker stoffet, kan bare gjengjelde gleden over diverse tråder på annet forum!
Det som er "problemet" er å huske å knipse nok og av rette ting til rett tid. Etter hvert som ting skrider fram der jeg at jeg har glemt å ta masse før-bilder. Likeså mangler det plutselig noen i kategorien underveis siden jeg kan bli litt oppslukt og glemmer å stoppe opp for å ta bilder.

Purdey, runastav? Mythbusters beviste i sin tid at man faktisk KAN polere en dritt men det skal jeg ikke gi meg i kast med. Har sett gamle drillinger som er så strigla og pussa at de ser spell nye ut. Jeg liker å se at det er spor etter levd liv (les: jeg er litt lat) så derfor blir det ikke å dampe ut bulker, ny nettskjæring etc. Bare en mild oppgradering. Less is more som de sier :-)

[image]
Her er noen av de større delene skrapt rene for det meste av harsknet fett og rust, skal nå pusses rene med kobberbørste, olje og litt forsiktig omgang med sånn grønn grytesvamp. Glemte selvfølgelig å ta bilde av delene igjen før jeg hadde satt dem sammen...

[image]
Sammensatt, ser litt mer skittent ut nå men det ble faktisk bedre. Nå funker alt som smurt, so to speak :-)


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum