Personlig bilde

Remington New Army m/1863 med bittelitt problem (Håndvåpen)

av krutnarr ⌂, Søgne, torsdag 15. januar 2015, kl. 17:43 (2027 dager siden) @ Roy-Terje Kjoberg

Hei.
Takk for flott tegning og beskrivelse runastav. Ser at det er armen på tønnestopperen som er litt kort. Jeg veide litt opp for det med å vri kammen ca 10grader med klokka. Da ble kanten på kammen litt lengre ned på hanen. Nå fungerer revolveren perfekt med rotasjon av tønna i halvspen og står i sju stein i fullspenn. :clap:

Roy-Terje
Flotte revolvere du viser bilder av. Ang. At tønna står fast når du lader må da være litt fikklete? Å trekke i hanen hver gang tønna skal rotere kan vel være direkte farlig. Ivertfall når du skal sette på tennhetter.
Som du ser over så har jeg fikset min med å vri bitte litt på kammen på hanen. Det er nok et resultat av slitasje. Ny stopper skal bestilles ;-)
Nå roterer tønna med klokka i halvspenn og handen hindrer den i å rotere mot venstre. I helspenn kommer tønnestopperen opp å alt er sikkret for skudd.

Nå er det lade og skytetid :hagle:
Kammerene måler .460 helt i ytterkant. De er kone innover. Jeg må ha ca. 30grain 2f og voksa filtpropp på 3mm og ei .457 kule for å kunne sette alt med ladearmen. Høres det ok ut? Løpet er .464 ved inngang og .455 ved utgang. Riflene er progresive.


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum