Adaptere til historiske våpen (Ikke spesifisert)

av olav, onsdag 27. mai 2015, kl. 12:58 (1704 dager siden)

SOM DERE SER DRIVER JEG MED ADAPTERE I FORSKJELLIGE KALIBRE DESVERRE NON LADD MED GALT KRUTT OET SOM LADES MED SVART 45 LONG, DET JEG ARBEIDER MED NÅ ER OM JEG KAN FÅ TTIL TI TOMMERS ADAPTERE ELLER MULIGENS KAMMERLENGDE TIL 12 ,17X44 R LIK 50/70 KALIBER I 22 LR UNNSKYLD ØYVIND FOR DETTE INN LEGGET . MEN TANKEN ER JO DA AT SVARTKRUTTSKYTTERNE FÅR MULIGHETEN TIL MYE MERE EGENTRENING ENN VANLIG. MIN ERFARING ER JO AT DE FLESTE IKKE HAR MERE ENN 20-30 HYLSER I 12 ,17X44 R OG SKYTER JO OPP DISSE EN KORT FORMIDDAG .HAR JO FÅTT LAGET DE ADAPTERNE JEG HAR SLIK AT DE SKAL PASSE I DE FLESTE HAGLER MEN VET AT FOR EKSEMPEL EN RB I 12 KALIBER RB DER MÅ DET PUSSES NED I FORKANT AV ADAPTERET FOR FULL TILLPASSING MED ETT SANDPAPIR.

JEG FÅR JO LAGET ADAPTERE I 410/45 LONG COLT SOM KAN LADES OPP TIL 35 GRS FFFG OG VANLIG OGIVAL I PASSENDE VEKT ELLER EN SWC HVIS DEN SKAL BRUKES TIL JAKT ELLER 410 MED PASSENDE RUNDKULE . ADAPTERNE ER RIFLET HELT UUT .

ÅRSAKEN TIL AT JEG SKRIVER MED STORE BOKSTAVER ER AT JEG ER HALVBLIND ETTER EN AKUTT OPERASJOON, DE SKAL BRUKE LASER PÅ OYNENE MINE NÅR DE FÅR TID OG JEG SKAL IGJENNNOM EN OPERASJON TIL I MAVEN 1 JUNI .
HÅPER IKKE INNLEGGET MITT STØTER NOEN IOG MED AT JEG JO BEVEGER MEG I KAANTEN AV FORUMETS REGLER MED ATYDNINGER OM DET GÆRNE KRUTTET ?
HILSEN OLAAV

Tråden er låst. svartkrutt.net er et forum for svartkruttskyttere og her passer ikke adaptere til .22 LR eller andre røyksvake patroner inn. Admin.


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum