Personlig bilde

Norsk Mesterskap. Feltskyting. (Ikke spesifisert)

av Per Ljøgodt @, tirsdag 9. juni 2015, kl. 11:32 (1691 dager siden) @ kjberg

Noen betraktninger her jeg sitter med benet høyt hevet. Noe som dessverre gjorde sitt til at jeg ikke fikk vært med på NM felt i år.
Ja det er synd at ikke flere stiller opp på stevner når vi er registret over 1200 medlemmer i NSU, men dette kan ha sin naturlige forklaring.
Ikke alle har mulighet for å reise land og strand rundt for en helgs skyld. Ferien har ikke startet for de fleste av oss enda og det er de færreste som bare kan ta seg fri for å dra på stevner.
Jeg selv har dessverre ikke den muligheten når stevnene går utenfor Østlandsområdet.
Har også en familie som dette skal passe for.
Atter andre har spesialisert seg på spesielle hold og skyter ikke felt.
Antall skyttere på NM skive har ligget rimelig stabilt lavt (50-60) i veldig mange år nå så her må man da eventuelt tråkke mange styrer ned i søla. (For du kan vel ikke være fornøyd med at slikt tall i ferien til folk heller Kjell)
Det blir for dumt å skyte på NSU's styre at ikke folk eventuelt har anledning til å møte opp på et stevne.
Det var sannsynligvis ikke flere på NM felt eller NM hagle når du satt som President så her har du muligens skutt deg selv i foten.
En annen ting som skremmer bort flere av skytterne er alt bråket som har vært i unionen i flere år nå.
Enkelte har også gitt signaler om at de IKKE kommer på NM skive og generalforsamlingen da de ikke orker eller gidder å høre på alt bråket som visse "klikker" lager hvert år. DETTE JAGER MED ANDRE ORD SKYTTERE VEKK FRA SPORTEN VÅR.
Jeg satt selv i styret i NSU i 4 år og en av grunnene til at jeg ikke tok gjenvalg var at jeg orket ikke mer av alt bråket som kom fra en engere krets i union.
Jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at nesten alt av bråk og beskyldninger dessverre kom fra Eidsberg og deg Kjell.
Vi å dra opp noe her men,jeg har gudskjelov tatt vare på alt av mailer og skriv i hele denne perioden.
Jeg satt som sagt som sekretær i 4 år og i denne perioden hadde vi 3 presidenter.
Jeg kan meget trygt si at Ståle Helland var den beste av disse og vi fikk gjort enormt mye mer styrearbeid med ham enn med de to andre.
Tror ikke mange skjønner hvor mye Ståle har arbeidet opp mot POD og Miljødepartementet.
Det er hans fortjeneste at vi faktisk kan skyte med bly i haglene våre og han jobbet enormt med Direktoratet opp mot "kruttsaken"
Han dro flere ganger ens ærend til Oslo for å delta på store møter om dette og mye annet. Hvor mange andre presidenter har gjort dette?
I tillegg har han i sine perioder arbeidet enormt hardt for å få på plass et godt og moderne regelverk.
Til slutt. La oss nå for guds skyld slutte med alt bråket og pisspreiket og konsentrere oss om det viktigste. Sporten og hobbyen vår.
Vi vil forsvinne om noen år dersom vi ikke får inn nytt blod i unionen og det nye blodet kommer ikke dersom gamle "gubber" skal krangle. Det gidder de bare ikke. Mye annen moro og finne på der ute.

Kjell: En liten undring til slutt siden du kommer med dette brev.
Hvor var du når DM 25 m, DM 100 og DM hagle ble arrangert?


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum