Personlig bilde

Remington New Army m/1863 med bittelitt problem (Håndvåpen)

av jrr50 ⌂ @, Tysnes, søndag 26. juli 2015, kl. 09:59 (1842 dager siden) @ krutnarr
redigert av jrr50, søndag 26. juli 2015, kl. 10:06

Heisann ser du lagde deg en shims til NMAen din ,som henger løst i en tråd,og kan settes i /taes ut etter behov
,jeg har også hatt en tilsvarende,og ble litt lei av det og måtte sette i/ta ut på denne
(men etter jeg byttet tønna bedret det seg,men hadde ennå litt slakk,)
og litt mye gap mellom tønne og løp,så her en kveld fikk jeg en ide om hvordan lage en som kan stå i ,uten og hverken lage merker eller måtte forandre noe på ramme eller andre deler,nå har jeg lagd denne og prøvd den den funker strålende,den tar opp den lille slakken som er og kommer ikke i konflikt med noe deler,da spesielt tenker jeg på handa,siden den må jo gå fritt,denne tok meg kun en liten halvtime og lage av ei gammel hagle messing hylse.
Legger iallefall ut bildene om noe vil vite og gjøre det samme,har bare prøvd den såvidt litt men kan jo være jeg lager en i stål for mer permanent bruk,men det funker iallefall helt supert.
Og den var forbausende lett og sette inn/ta ut,(ikke noe extra flikker og snakke om)
Den står på plass helt av seg selv Pga den lille "hukken"som går inn over handa i hullet der,og tønneakselen,ikke noe bevegelse eller problemer med det over hodet.
Og i tillegg får jeg større flate på shimset,slik at den ikke så lett blir flatet av rekylen ,den første jeg hadde varte lenge men til slutt ble den tynne ringen flatet helt,rekner med denne varer lengre da overflaten er større og dermed fordeler rekyl trykket utover hele shimset.
Og den er forbausende lett og sette i også,bare setter den på plass og slider tønna forbi,og svipp i med aksling,ferdig.[image][image][image][image]

--
Med beste hilsen JRR50.

Besøk gjerne min hjemmeside: www.jrr-50.com

(NB,ny hjemmeside under laging,så det er nesten bare side oppsettet nå ,men bilder og slikt er underveis)


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum