Kruttkrise II et faktum (Utstyr og tilbehør)

av Rotta, Tjukkeste bondeøstland, lørdag 20. januar 2007, kl. 10:11 (4951 dager siden) @ hoppagåresleivskudd

Fakta er:

1: At det (jmfr. innlegg ovenfor) finnes styremedlemmer i NSU som ikke er kjent med at det foregår noen aktivitet for å skaffe importør av krutt. Utspillet ovenfor om en importør på Lillestrøm må antagelig ansees for å være et privat utspill.

2: Det fremkommer av Tomos innlegg ovenfor at NSUs styre prioriterer forsøk med sprengning av trekasser til oppbevaring av kruttet. Sikkert moro, men jeg er svært skeptisk til nytteverdien.

Problemet til NSUs medlemsmasse er ikke lagringen av krutt. Det er bestandig en eller annen som kan lagre krutt i bygda/byen, og dette er å betrakte som små og helt lokale problemer. Problemet er å få tak i det velsignede pulveret! Det eneste man så langt har fått høre fra NSU styret om selve skaffingen av kruttet er det som må kunne kalles "Lillestrøm løsningen".

3: Når en privatperson ut av en kombinasjon av nysgjerrighet og irritasjon tar kontakt med Dyno, så blir man fort kjent med at Dyno IKKE har mottatt noen som helst slags forespørsel fra NSU om de kunne tenke seg å stå for import og/eller distribusjon av krutt. Ordet unnlatelses synd ligger laaaaangt ut på tungespissen min nå...

4: Fakta er videre at denne diskusjonen har rast her på forumet i lengre tid, og noe særlig reaksjon fra NSU styret utover det Tomo har kommet med foreligger ikke.

--
-Rotta


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum