Personlig bilde

NM-skive 2017 (Stevner)

av Øyvind F. ⌂ @, Bergen, søndag 2. juli 2017, kl. 18:43 (1097 dager siden) @ jæger justnæs

Det var vel ingen som skjøt Donald Malson original denne gangen?

Her følger litt flere bilder. Tok en del film også, men har ikke tid til å redigere noe i dag.

[image]
Arne Riis stiller inn kikkerten på 100-meteren på andre skytedag. Det skarpe sollyset sto midt imot skytteren, og en ustabil vind gjorde forholdene vanskelige.

[image]
Dagfinn Torp forteller hemmeligheten bak perkusjonsrevolversuksessen til runastav. Sondre Nordhagen i midten finner frem remedier til dagens første skyting.

[image]
Hans Torslett skjøt en steintung dansk papgegøyebørse og holder den som om det skulle vært en hvilken som helst salongrifle. Han endte på 96 poeng. Knallsterkt, og bare 1 poeng bak qualibras norgesrekord.

[image]
Fra venstre: Tore Martinsen, Dina Martinsen og Sondre Nordhagen. Her har Dina spandert et skudd i Sondres skive. Sikkert bedre en det han klarer å skyte selv :knegge:

[image]
Oddvar Deberitz skyter Minié replika. Han satte for øvrig ny norgesrekord i Minié original med 91 poeng. Det står det stor respekt av under de vanskelige forholdene.

[image]
reldor er pinlig nøyaktig med ladingen under skytingen med original perkusjonsmuskett.

[image]
justme lader så det griner.

[image]
Omtrent da siste skyting var over forsvant sola. Her er det gjengen fra Eidsberg med venner som venter på premieutdeling. Legg merke til den fantastiske grillen øverst i høyre hjørne!

[image]
En trøndersk cowboy – dog ubevæpnet – dukket opp med et flott øk.

[image]
Medaljene ble delt ut av Norsk svartkruttunions nyvalgte president Ove Bø.

[image]
Kjøreturen hjemover fra Trondgeim til Bergen bød på storslått og variert norsk natur. Her fra Jotunheimen på vei mot Beitostølen. Etter noen varme dager i Trøndelag var det slutt på sommeren. Jeg ble møtt med høljregn i Bergen. Alt er med andre ord som det skal være – selv om de påstår at at det har vært noen sommerdager her nede også.

--
Øyvind F. - forum admin
Bøker jeg har skrevet.


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum