Personlig bilde

Samlervåpenauksjon i Bergen 19. august 2017 (Våpensamling)

av Øyvind F. ⌂ @, Bergen, torsdag 10. august 2017, kl. 09:09 (1021 dager siden)

Det blir en stor auksjon av antikke våpen og samlervåpen i Bergen lørdag 19. august 2017. Les innbydelsen under. Se også:

INVITASJON TIL AUKSJON AV ANTIKKE VÅPEN, SAMLERVÅPEN, LITTERATUR/BØKER OG ANNET SOM NATURLIG FALLER INN UNDER DETTE SAMLEROMRÅDET

TID: Lørdag 19. august, med auksjonsstart kl. 11.00. De fremmøtte bes å registrere seg og vil da få utlevert registreringsnummerkort til bruk på auksjonen. Fra kl. 11.00 til 11.30 kan fremmøtte se på auksjonsgjenstandene. Disse er utstilt på auksjonsstedet. Kl. 11.30 starter auksjonen med kort introduksjon av auksjonsreglene etc. Deretter starter selve auksjonen med utbyding og evt. budrunder og salg av de enkelte gjenstandene. Denne fortsetter med et par små pauser frem til kl. ca. kl. 15.45. Deretter finner betaling og utlevering av de solgte gjenstandene sted frem til ca. kl. 16.45. Når klokka blir 17.00 skal auksjonen være avsluttet og auksjonslokalet blir stengt.

STED: Forsvarsmuseet, Koengen, Bergenhus Festning. Auksjonslokalet vil være merket. Det er normalt bra med parkeringsplasser i området, også utenfor selve festningsområdet.

MÅLGRUPPE: Auksjonsinnbydelsen henvender seg til samlere med tilknytning til våpensamlermiljøet og seriøse forum og organisasjoner innen dette miljøet.

TILBAKEMELDING/PÅMELDING: Av praktiske hensyn er det ønskelig, men ikke et krav, at de som vil delta på auksjonen sender en kort melding om dette til magnas@online.no

SE FOR ØVRIG NÆRMERE INFORMASJON, AUKSJONSREGLER ETC. I VEDLAGTE AUKSJONSLISTE.

VELKOMMEN TIL SPESIALAUKSJON I BERGEN 19. AUGUST 2017!

--
Øyvind F. - forum admin
Bøker jeg har skrevet.


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum