Personlig bilde

Norskt Miniegevär? (Våpensamling)

av krutnarr ⌂, Søgne, onsdag 27. februar 2019, kl. 22:17 (460 dager siden) @ Torgeir

Takker.

men det kan jo være at den også bærer danske merkinger?
Så lurer jeg på om det kan være en 'sammensatt' bokstav på slutten der. Kan det stå S:M:NT:46?

Ja merkingen kan godt være med NT på slutten. Godt sett jj. Den kan også være både dansk og svensk. Er det noen plasser på nettet eller bøker som har god oversikt på regimentsmerking i skandinavia?

kanskje du kunne si noe om hvorvidt det var tungvint/dyrt å få vidunderet hjem fra Lauritz? >Det gikk jo ganske fort, ser jeg.

Det gikk smertefritt å få den hjem, men det koster. Etter auksjonens slutt så tilbyr dette auksjonshuset til Lauritz to transportfirmaer som kan frakte. (Forskjellig fra auksjonshus til auksjonshus). Ett tasstetrykk på "vinnende bud-siden" så er forespørsel om pris sendt transportør. Dagen etter kom svar fra begge. Det ene skulle ha 4500Dkr for å frakte det med fly til Stavanger. Der måtte det hentes. Altså var dette alternativet utelukket. Det andre firmaet skulle ha 2800Dkr for å frakte det til hjemmeadressen min. De tok seg av alle papirer og fortollet. (regner med at det kommer ei regning på fortolling og moms etter hvert). Det jeg sendte de på mail var kvitering på betalt auksjon. Ved fortolling trengte de også fødselsnummer.
Så til nå har denne bøssa kostet 2431Nkr hos Lauritz og 3158Nkr i frakt. Altså ikke så veldig billig, men veldig greit :-D

--
Besøk meg på www.krutnarr.no
Mail meg på: krutnarr@krutnarr.no


Hele tråden:

 RSS på tråd

powered by my little forum