Hvordan legger jeg inn bilder på forumet?

Se videoen under.

Hva er nytt i versjon 2.0 av forumet?

Passordet mitt fungerer ikke lenger!

Dersom passordet ditt hadde færre en 5 tegn før oppgraderingen til versjon 2.0 så får du sannsynligvis ikke logget inn lenger. Ta kontakt med forumadministratoren for å få ordnet problemet.

Brukerveiledning

Hvorfor ser forumet annerledes ut?

Du kan selv velge hvilken visning du vil ha. Klikk på lenkene Trådvisning eller Forumvisning på forsiden. Du kan også velge hvilken sortering du vil bruke ved å klikke på Sorter-knappen. En annen mulighet er å vise svarene i trådene som lenker under hovedinnlegget. Bruk lenkene Ekspander tråder eller Skjul alle svar for å finne visningen du liker best.Du har i praksis fire visninger av forsiden. Dette er to av dem:
Det samme gjelder når du klikker deg inn på et innlegg. Klikk Lineær eller hierarkisk for å velge hvilken visning du vil bruker når du ser på innlegget.

En tråd ligger på forsiden av svartkrutt.net, så hvorfor finner jeg den ikke på forumet?

Det er fordi det er en gammel tråd, og du har på feil sortering. Sorteringen du har sorterer etter trådens dato. For å sortere etter siste innleggsdato, klikk på "Sorter" på den grønne menylinjen.

Hvordan laster jeg opp et personlig bilde?

Et personlig bilde, også kalt avatar er et bilde du knytter til profilen på forumet. Bildet viser i øverste høyre hjørnet på innleggene du skriver, eller dersom noen klikker på brukerprofilen din. Du gjør følgende for å laste opp et personlig bilde:

Hva er en merkelappp?

En merkelapp, også kalt tag er et enkeltordord dere kan bruke for å beskrive innlegget deres. Skriver dere f.eks. et innlegg om en kammerlader og hvilke kuler den bruker, så kan typiske merkelapper være kammerlader ellerkammerladerkuler. Brukerne kan søke etter merkelapper, og innlegg som er merket med samme merkelapp gir samme treff.

Hvordan forhåndsviser jeg et innlegg på forsiden?

Klikk på snakkeboblen etter hvert innlegg på forsiden. Forhåndsvisningen spretter opp i et eget vindu. Denne boblen finner du også når du svarer på et innlegg.

Forhåndsvisning
powered by my little forum