Adaptere til historiske våpen (Ikke spesifisert)

av olav, onsdag 27. mai 2015, kl. 12:58 (1708 dager siden)

SOM DERE SER DRIVER JEG MED ADAPTERE I FORSKJELLIGE KALIBRE DESVERRE NON LADD MED GALT KRUTT OET SOM LADES MED SVART 45 LONG, DET JEG ARBEIDER MED NÅ ER OM JEG KAN FÅ TTIL TI TOMMERS ADAPTERE ELLER MULIGENS KAMMERLENGDE TIL 12 ,17X44 R LIK 50/70 KALIBER I 22 LR UNNSKYLD ØYVIND FOR DETTE INN LEGGET . MEN TANKEN ER JO DA AT SVARTKRUTTSKYTTERNE FÅR MULIGHETEN TIL MYE MERE EGENTRENING ENN VANLIG. MIN ERFARING ER JO AT DE FLESTE IKKE HAR MERE ENN 20-30 HYLSER I 12 ,17X44 R OG SKYTER JO OPP DISSE EN KORT FORMIDDAG .HAR JO FÅTT LAGET DE ADAPTERNE JEG HAR SLIK AT DE SKAL PASSE I DE FLESTE HAGLER MEN VET AT FOR EKSEMPEL EN RB I 12 KALIBER RB DER MÅ DET PUSSES NED I FORKANT AV ADAPTERET FOR FULL TILLPASSING MED ETT SANDPAPIR.

JEG FÅR JO LAGET ADAPTERE I 410/45 LONG COLT SOM KAN LADES OPP TIL 35 GRS FFFG OG VANLIG OGIVAL I PASSENDE VEKT ELLER EN SWC HVIS DEN SKAL BRUKES TIL JAKT ELLER 410 MED PASSENDE RUNDKULE . ADAPTERNE ER RIFLET HELT UUT .

ÅRSAKEN TIL AT JEG SKRIVER MED STORE BOKSTAVER ER AT JEG ER HALVBLIND ETTER EN AKUTT OPERASJOON, DE SKAL BRUKE LASER PÅ OYNENE MINE NÅR DE FÅR TID OG JEG SKAL IGJENNNOM EN OPERASJON TIL I MAVEN 1 JUNI .
HÅPER IKKE INNLEGGET MITT STØTER NOEN IOG MED AT JEG JO BEVEGER MEG I KAANTEN AV FORUMETS REGLER MED ATYDNINGER OM DET GÆRNE KRUTTET ?
HILSEN OLAAV

Tråden er låst. svartkrutt.net er et forum for svartkruttskyttere og her passer ikke adaptere til .22 LR eller andre røyksvake patroner inn. Admin.

Adaptere

av olav, onsdag 27. mai 2015, kl. 21:20 (1707 dager siden) @ olav

SER AT MITT INNLEGG OM 22 LR ADAPTERE ER BLITT SLETTET.MÅ JEG MINNE HERR FLATNES OM AT OPPRINNELIG VAR 22RF EN SVARTKRUTTPATRON OPPRINNELIG UTVIKLET AV SMITH O WESSON FR DERES NYE REVOLVER .I MIN UNGDOM ELLER BARNDOM HADDE JEG EN KONGSBERG ROLLING BLOCK HVOR JEG FIKK KJØPT 22 LR OG 22 EXTRA LANG LADD I KOBBRHYLSER MED SVARTKRUTT SOM JEG BIDRO TIL FAMILIENS MATBORD MED HARE OG FUGL SAMT AT JEG SKØT ALKER I HAUGER SOOM JEG SOLGTE FOR 5 KR STK PÅ SLAKTERIET I HAUGESUND. STEVENS UTVIKLET 22 LR I 1880 ÅRENE FOR DDINE RIFLER LADDE MED SVART . JEG SYNES NÅ AT DU HAR LITE SLINGRINGSMON NÅR EN BARE KAN DISSKUTERERE SVARTKRUTT . REMINGTON FIKK LAGET KAMMERLANGE ADAPTERE TIL 12 MM FRA BEGYNNNELSEN AV, BAKDELEN MED DISSE VAR AT DE MÅTTE TAES UT FOR HVERT SKUDD FOR Å FÅ UT TOMHYLSA OG DE VAR ETTE OG MISTE I FELTEN OG SOLDATEN MÅTTE UANSETT OUSSSE LIKE MYE PGA AAV SVARTKRUTTET . JEG TRÅKKER KKANSKJE FLATNES OG CO MED DETTE SP DERE FÅR HA EN VETERAN I FAGET UNNNSKYLD OG JEG ER JO OG MEGET AALVORLIG SYK MED FLERE OPERASJONER FORAN MEG OG ØYNENE SVIKTER.
VENNØIG HILSEN FRA EN SOMHAR HOLDT PÅ FOR SVARTKRUTTSKYTTERNE SIDEN 1969 .
OLAV

Personlig bilde

adaptere

av Øyvind F. ⌂ @, Bergen, torsdag 28. mai 2015, kl. 06:02 (1707 dager siden) @ olav

Dette er ikke noe å diskutere. .22 LR ladet med svartkrutt er ikke å få tak i lenger. Hva som skal diskuteres og ikke diskuteres her er opp til meg. Reglene har fungert fint i 15 år, og de blir ikke endret fordi du skal selge adaptere. Prøv et annet forum som kammeret.no.

--
Øyvind F. - forum admin
Bøker jeg har skrevet.

adaptere

av olav, torsdag 28. mai 2015, kl. 07:42 (1707 dager siden) @ Øyvind F.

OK. FPRSTÅR DET . DET VAR JO IKKE FOR Å SELGE ADAPTERE MEN SNAKK OM Å AVHJELPE GUTTA SLIK AT DE FIKK MENGDETRENING .. MEN SVARTKRUTT HAR VÆRT MITT KRUTTT SIDEN 1968 DA PER BENTSEN I KRAGERØ LOVET SVARTKRUTT GUTTA AT DE SKULLE FÅ DIESETT OG HYLSER OG KULETENGER TIL12,17X44R DETTE NOE SOM IKKE KOM SÅ DE KONTAKTET MEG OG JEG HADDE JO DA ALLEREDE FÅTT KONTAKT MED NFSDS JIMMY GOODWIN SOM LAGET DIIE SETT PÅ BESTILLLING OG DREIDE HYLSER,UGH , SAMT ORDNETT MED KALDPRESSINGSDIER TIL 12 MM HULBASEKULER TIL O PRESSE OG SENDTE OG STØPETANG TIL BLYEMMNER SOM KUNNE BRUKES I KALDPRESSING , DETTE VAR FØR DAVE CORBIN KOM PÅ BANEN . JEG FIKK DA FLERE DIESETT TIL 12,17X44R MED HYLSEHOLDERE ETTER DE GAMLE HYLSENE JEG SENDTE HAM BÅDE I 12MM OG JARMAN OG JEG FIKK OG DREIDDE HYLSER I 12,17 OG JARMAN ALTSÅ 250 AV HVERT G JEG KALDPRESSET DA DE 12MM KULEENE MED HULBASE OG SMURTE MED FETTET JIMMY SENDTE MEG . DREIDE HYLSER VAR DET VI HADDE OG DE HOLDT 25 OMLADNINGER DA DATT TENNHETTA UT ETTER AT JEG SATTE DE OG HYLSENE MÅTTE JO GLØDES INN I GLEDEN OG DET SAMME MED JARMAN HYLSENE . SÅ KOM DET SPØRSMÅL OM MK1 HYLSER TIL DEN GAMLE SVARTKRUTT WEBLYEN OG MOUNTAIN AND SOWWDEN I UK SENDTEE MEG HYLSER LAGET PÅ EN INDISK KONSTRUERT MASKIN , TRUKNE HYYLSER 22 MM LANGE SOM JEG JO IKKE FÅR LENGRE DA ALT SLIKT ER BELAGT MED ANTI TERRORLOVEN SOM AVSLUTTET KAPITTELET OG SAMARBEEIDET MED DIE OG HYLSE SAMT ANTTIKKE VÅPEN BLE STOPPET . JIMMY GOODWIN RIGTE MEG FRA UK OG SA AT EN SENDING HYLSER OG DIESETT VAR STOPPET I TOLLEN BORTE I UK OG BOBBYENE HADDE VÆRT HJEMME HOS HAM OG PRESENTERT HAM FOR DEN NYE ANTITERRORLOVEN ETTER 11 SEPTEMBER I NEW YOURK. MEN SIDEN FIKK VI JO BETRAM MEN HAN LAGDE JO IKKE ALT TILFREDSTILLENDE HELLER OG HAN LAGER IKE MK1 HYLSER TIL 12 GRS SVAARTKRUTT HELLER TIL DEN GAAMLE WEBLYEN. END OF STORY .
VENNLIG HILSEN FRA EN SLITEN VETERAN I GAMET .
OLAV

Da setter vi punktum. Tråden låses på nytt. Admin.

RSS på tråd
powered by my little forum