Personlig bilde

Bildeopplasting og Photobucket (Drift)

av Øyvind F. ⌂ @, Bergen, mandag 28. august 2017, kl. 06:38 (1001 dager siden)

Når dere legger inn innlegg med bilder, så er det lurt å laste bildene opp til forumets egen server. Mange har tidligere lastet bilder opp til Photobucket og lenket fra Photobucket til forumet. For en tid tilbake bestemte Photobucket seg for å ta betalt for å vise bildene på andre sider, og det har ført til at millioner av forumtråder rundt om på nettet nå er ødelagt. I stedet for bilder vises nå denne meldingen:

[image]

Dette har dessverre også skjedd på svartkrutt.net, og mange fine tråder er nå mer eller mindre ødelagt. Med mindre brukeren betaler $400 (ca. 3150 kroner), så kommer ikke bildene tilbake.

Her på svartkrutt.net er bildeopplastingen gratis og slik kommer til å bli i fremtiden også. Ikke stol på andre – bruk «Last opp»-knappen!

--
Øyvind F. - forum admin
Bøker jeg har skrevet.

Personlig bilde

Bildeopplasting og Photobucket

av jæger justnæs @, Kristiansand, mandag 28. august 2017, kl. 13:12 (1001 dager siden) @ Øyvind F.

Auauau, har lagt merke til den ruta rundtomkring på nettet.
Selv bruker jeg forumopplasting såfremt det ikke er veldig knotete. Har brukt noe via Dropbox sin public foler - men så bestemte de seg også for å gjøre endringer for en stund siden. Forbanka klabbetasser av noen tjenesteleverandører - er det lov å si?
svartkrutt.net sitt forum er ganske bra på opplasting rett fra enhet - med unntak av at bildelenken blir blå og kan forsvinne om jeg ikke venstreklikker i tekstfeltet før jeg skriver videre eller laster opp nytt bilde. Jeg mistenker at det er en av årsakene til at enkelte sliter med å laste opp mer enn ett bilde.

--
Best når det smeller!

RSS på tråd
powered by my little forum