Personlig bilde

Lefaucheux revolver (Håndvåpen)

av laffa @, Ålesund, fredag 13. desember 2019, kl. 00:32 (115 dager siden)

Jeg har fått tilbud om å kjøpe en 12mm Lefaucheux revolver som ikke er helt komplett, og blir bedt om å komme med et bud. Hanen er knekt, og topstrapen mangler. I tillegg mangler ‘’diamantene’’ for skjefteskruene. Revolveren er ellers i god stand, med flott avtrekk og null rust innvendig. Hva bør jeg tilby for noe sånt, og er der deler å oppdrive?

laffa

[image]

Personlig bilde

Lefaucheux revolver

av krutnarr ⌂, Søgne, fredag 13. desember 2019, kl. 01:03 (115 dager siden) @ laffa

Hei laffa.
Dette er en flott revolver i ei samling. Synd at den er noe mangelfull. Hadde dette vært en av de Kongsbergproduserte så kunne den godt kommet høyt i pris. Siden den er en franskmann så tror jeg alt over 8000kr er litt mye. Nå er det vell sånn at M/1864/98 ikke er hyllevare. Deler må du lage selv. De er ikke vanlige, så kanskje de er litt godt over 8k med alle deler intakt. Med nærmere ettertanke så kan det tenkes at en komplett M/1864/98 fort kan komme opp i 15-20 tusen i komplett stand. Selv for en franskmann.
Dette ble bare rot egentlig. Beklager det. By det du føler for. Det er den vert. ;-)

--
Besøk meg på www.krutnarr.no
Mail meg på: krutnarr@krutnarr.no

Personlig bilde

Lefaucheux revolver

av laffa @, Ålesund, fredag 13. desember 2019, kl. 10:23 (114 dager siden) @ krutnarr

Så de er såpass godt priset. Jeg hadde vel på sikt tenkt å få den skytbar hvis jeg får overta den. Eieren er en som liker byttehandler, så kanskje maybe neppe, som en kar sa, så blir den å møtes på ei bane engang

laffa

RSS på tråd
powered by my little forum